Rózsaszínre sütött libamell a Renaissance Étterem étlapján

Rózsaszínre sütött libamell a Renaissance Étterem étlapján

Még van lehetőséged kipróbálni séfünk libaétel-költeményét, ha szeretnél valami egészen különlegeset kóstolni Márton-nap után, de még a nagy ünnepi készülődés előtt… Bár a Márton-napi vigasságoknak már vége, tartjuk magunkat az ígéretünkhöz, amit korábban...
Az őszi vadászidény ízei: Vaddisznó ragu

Az őszi vadászidény ízei: Vaddisznó ragu

Egy újabb őszi különlegességre szeretnénk felhívni a figyelmeteket ezúttal. A visegrádi Renaissance Étterem étlapjának zászlóshajói közül most a Vadisznó raguról ejtenénk néhány szót. A Pilis vadgazgad erdői évszázadok óta kínálják számunkra terítéken a...
Téged is vár a májusi Visegrád!

Téged is vár a májusi Visegrád!

Egészen eddig kellett várnunk arra, hogy végre jó idő legyen. Most már valóban úgy tűnik, hogy megérkeztünk a nyárba.  A Renaissance Étteremben már teljes gőzzel készülünk a hétvégére, de az alaphangulat és a lelkesedés valójában bőségesen túlmutat május első...
Eheti újdonságunk: SZÓJÁS SÜLT KACSAMELL CSÍKOK

Eheti újdonságunk: SZÓJÁS SÜLT KACSAMELL CSÍKOK

Február harmadik hetének újdonsága a Renaisance Étteremben ismét egy szárnyas különlegesség, talán a legnemessebbikek egyike… A szárnyas húsok ínyenc kedvelőinek hazánkban nagy valószínűséggel nem kell különösebben bemutatni a Renaissance Étterem konyhájának...