Csütörtökön már október havába lépünk, s minden bizonnyal itt a nyakunkon az igazi ősz is. Hála az égnek ez az időszak itt a Dunakanyarban minden évben lenyűgözően szép. Fogásainkkal is szeretnénk majd alátámasztani az évszak iránti rajongásunkat, erről azonban majd következő bejegyzésünkben lesz szó részletesen. 

A magyar hal egyre jobban kezdi visszanyerni méltó, régi nagy hírét a hazai éttermek hagyományőrző törekvéseinek köszönhetően. A süllő igazi reneszánszát éli, ahogyan egyébként a ponty és harcsa is, bár ez utóbbi két halfajta elkészítése során egy kicsit erősebben meg van kötve a séf keze. A süllő, vagy ahogyan gyakran emlegetjük, a fogas (fogassüllő) egy rendkívül izgalmas lehetőségeket magában rejtő halfajta, ennek tanúbizonyágát adja az éttermünk konyhájának szeptemberi ajánlatai közé bekerült bőrös fogas filé is, melyet paprikamártással és petrezselymes kuszkusszal kínálunk. 

Ha egy izgalmas halételre vágysz, de már nagyon nincs kedved a tengeri halhoz, akkor kedden és szerdán még biztosan  megtalálod étlapunkon ajánlatunkat. 

Jó étvágyat kívánunk!