Séfünk legújabb napi ajánlata azok fantáziáját is egész biztosan megmozgatja, akik a hirtelen jött nagy melegben egy kissé étvégytalanabbak a megszokottnál. Nézzük, mit kínál a mester!

A mánakrémlevest mindig nagyon várjuk, hiszen egyszer van az évben olyan időszak, amikor frissen beszerezhetőek a gyönyörű málnaszemek, melykből már kölönösebb műgond nélkül is isteni finom krkémleveseket lehet készíteni. Nálunk a titkos hozzávalók mellett egy kis bazsalikom is kerül a kellemesen hideg frissítőbe.

A mandulás krokettel körített burgundi marharagu  csupán első olvasatra sejlik nehéz fogásnak. Javasoljuk a gasztronómiai sztereotípiákkal történő szakítást és konyhafőnökünk nagyszerű művének megkóstolását. Egy téli esték álcájával is rendelkező, valójában könnnyed, szezonok feleti fogásról van szó.

Tésztaféle nélkül természetesen nem hagyhatjuk vendégeinket. Azt persze mindenki tudja, aki járt már nálunk Visegrádon, hogy egy kis óvatos reneszánsz-csavarra azért a legegyszerűbb tészták kapcsán is számítani célszerű. Így van ez gombás házi tésztánkkal is, melyet gyönyörű rózsaszínre sült rozmaringos szűzérmével kínálunk. 

 

Jó étvágyat kívánunk!