Magyaros csirkenyárs salátával, sült burgonyagerezdekkel

A tépett salátával, uborkás joghurttal és sült burgonyával tálalt, magyaros fűszerezésű csirkenyárs a betyárok világát idézi elénk, hiszen a nyársételekről jól tudjuk: alapvetően szúrófegyverekre tűzött, s ekképpen a tűz fölött forgatott húsok voltak ezek a fogások annak idején…

Picanha steak chimichurrival

Kalandozások Dél-Amerikában… A főként Brazíliában és Argentínában népszerű keresztfartő, mint alapanyag az ottani BBQ világ szent grálja, míg chimichurri nélkül nincs komoly steak-összejövetel egyetlen argentín baráti társaságban sem. Mindehhez sült burgonyakorongokat és szalma zöldségeket is felvonulatunk, hogy teljes legyen a kép. Egy fogás, ami után garantáltan nem maradsz éhes.

Fekete tőkehal

Márciusi halkülönlegességünk a fekete tőkehal, melyet séfünk erdei gombás rizottóval, batáta krémmel és egy kis sóskával álmodott meg. Tulajdonképpen valamennyi fő íz képviselteti magát a tálon, és nem is akármilyen árnyalatokat felvonultatva.

Márciusi leveskülönlegességünk: Zöldséges jérceragu leves

Márciusban kiemelt helye van ennek az egyszerű, mégis legendás magyar levesülönlegességnek étlepunkon. Egy tányér finom, zöldséges jércelevestől az ember a legnyomasztóbb tavaszi fáradstág ellenére is új erőre kap!

Jó étvágyat kívánunk!