Szeretnénk, ha idén is visszajáró vendégeink sorában köszönthetnénk Téged is!
Amit ígérhetünk: izgalmas napi ajánlatok, legendás állandó fogásaink és a jól ismert időutazós hangulat egyenesen Mátyás király udvarából!

Visegrádtól ma már egész egyszerűen elválaszthatatlan a város képéhez és hangulatához hozzátartozó Renaissance Étterem, mely tulajdonképpen az első reprezentatív épületegyüttes, ahogyan átléped a bűvös városkaput.
A réges-régen itt állt Vár Étterem helyén kiépült Renaissance Étterem több mint két évtizede jelenti a vendéglátás maximumát és az egyedülálló milliőt a Dunakanyar ékszerdobozában, ráadásul egy olyan helyszínen, mely nem csupán fizikai közelséget jelent a Salamon-torony – Renaissance Étterem viszonyrendszerében. Az odafent székelő Szent György Lovagrenddel rendkívül jó kapcsolatot ápolunk, így nyílik lehetőség vendégeink számára a toronyban zajló lovagi tornák megtekintésére is. Az italokat és a hangulatos, dobos kíséretet mi biztosítjuk, a fergeteges programot pedig az ország egyik legfontosabb, ma is létező, eredetileg I. Károly királyunk által életre hívott lovagrendje.

Ha eleged van a hétköznapokból, s szívesen elurganál egy kicsit töltődni a régi királyok, udvarhölgyek, lovagok világába, tudod, hol találsz bennünket! Várunk nagy-nagy szeretettel egész évben!