A legutóbbi alkalommal a Renaissance Étterem Vaddisznó Ragujáról esett szó. Most maradunk az ősznél, így mi más is kerülhetne terítékre, mint séfünk eszményi Szarvasgerince… A Szarvasgerinc étlapunk egyik legkülönlegesebb fogása, talán nem egészen szerénytelen...
Most, hogy végre barátságosabb az idő, s nem csupán hogy levegőt is vehet az ember, de a hőmérő higanyszála is az elviselhető tartományba került, ismét érdemes felkerekedni egy kellemes visegrádozásra. Az erdő hűsében sétálni maga a felüdülés egy ilyen eszeveszett...
A füstölt pisztrángnak napjainkra igazi legendája lett Visegrádon. Ez az a halétel, mely egyszerre idézi meg a környékbeli pisztrángtenyésztés fényes múltját, s egyszerre mutatja be a kortárs törekvések eredményeit. A hal, mely végül éttermünk konyhájába kerül, valódi...
Alaposan benne vagyunk a nyárban, néha talán egy kicsit túlságosan is, amikor napokra nem megy 27 fok alá a hőmérő higanyszála. Ezt a heves forróságot könnyed falatokkal azonban abszolút lehet élvezni, sőt! Itt Visegrádon, ahol könnyedén el tud rejtőzni az ember az...
Éttermünk késő tavaszi, vagy kora nyári ajánlata következik vajon? Nézőpont kérdése. Az azonban egészen biztos, hogy a frissesség, az üdeség és a színek kapják a főszerepet! Eperkrémleves vanília fagylalttal Döntsük el máris, hogy ez már a nyár, mert érezzük, hogy itt...