Az őszi vadászidény ízei: Szarvasgerinc

Az őszi vadászidény ízei: Szarvasgerinc

A legutóbbi alkalommal a Renaissance Étterem Vaddisznó Ragujáról esett szó. Most maradunk az ősznél, így mi más is kerülhetne terítékre, mint séfünk eszményi Szarvasgerince… A Szarvasgerinc étlapunk egyik legkülönlegesebb fogása, talán nem egészen szerénytelen...
A Renaissance Étterem étlapjának aktualitásaiból

A Renaissance Étterem étlapjának aktualitásaiból

Most, hogy végre barátságosabb az idő, s nem csupán hogy levegőt is vehet az ember, de a hőmérő higanyszála is az elviselhető tartományba került, ismét érdemes felkerekedni egy kellemes visegrádozásra. Az erdő hűsében sétálni maga a felüdülés egy ilyen eszeveszett...
Füstölt pisztráng a Renaissance Étterem étlapján

Füstölt pisztráng a Renaissance Étterem étlapján

A füstölt pisztrángnak napjainkra igazi legendája lett Visegrádon. Ez az a halétel, mely egyszerre idézi meg a környékbeli pisztrángtenyésztés fényes múltját, s egyszerre mutatja be a kortárs törekvések eredményeit. A hal, mely végül éttermünk konyhájába kerül, valódi...
Nyár-nyár-nyár! A Renaissance Étterem ajánlatai

Nyár-nyár-nyár! A Renaissance Étterem ajánlatai

Alaposan benne vagyunk a nyárban, néha talán egy kicsit túlságosan is, amikor napokra nem megy 27 fok alá a hőmérő higanyszála. Ezt a heves forróságot könnyed falatokkal azonban abszolút lehet élvezni, sőt! Itt Visegrádon, ahol könnyedén el tud rejtőzni az ember az...
A Renaissance Étterem májusi kínálatából

A Renaissance Étterem májusi kínálatából

Éttermünk késő tavaszi, vagy kora nyári ajánlata következik vajon? Nézőpont kérdése. Az azonban egészen biztos, hogy a frissesség, az üdeség és a színek kapják a főszerepet! Eperkrémleves vanília fagylalttal Döntsük el máris, hogy ez már a nyár, mert érezzük, hogy itt...