Burgundi marha burgonyás fánkkal

Burgundi marha burgonyás fánkkal

Nem véletlen, hogy a világ egyik legkedveltebb marharaguja a francia konyha különleges remeke, a boeuf bourguignon, ahogyan az sem véletlen, hogy kiváló variációját most a Renaissance Étterem kínálatában is megtalálod! Az eredetileg Burgundiából származó, bár múltját...
Burgundi marha burgonyás fánkkal

A Renaissance Étterem januári kínálatából

Igaz ugyan, hogy alapvetően nem a január a legmozgalmasabb hónap az évben, azonban ennek ellenére tény, hogy finomakat enni ekkor is lehet. Sőt! Épp ennek szellemében fogalmaztuk meg konyhánk januári kínálatát. Kakukkfüves malacraguleves Januári ragulevesünk egy...
Egy tökéletes pontyhalászlé ponty filével, visegrádi módra

Egy tökéletes pontyhalászlé ponty filével, visegrádi módra

Jó szokásunkhoz híven idén decemberben is felvettük séfünk isteni finom pontyhalászlé receptjét különleges ajánlataink sorába.  Nem túl sok mindent lehet kihúzni a konyhafőnökből a receptet illetően, hiszen itt is egy olyan fogásról van szó, melynek elkészítése bár...
A Renaissance Étterem 2022. decemberi ajánlataiból

A Renaissance Étterem 2022. decemberi ajánlataiból

Már mindenki jól hallja a csengőszót, a Mikulás amilyen gyorsan érkezett, olyan gyorsan adta át a helyét a karácsonyi készülődésnek, az igazi gourmandok pedig nagyon jól tudják, hogy itt az ideje ellátogatni a visegrádi Renaissance Étterembe, ahol már rendelhetünk is...
Az őszi vadászidény ízei: Szarvasgerinc

Az őszi vadászidény ízei: Szarvasgerinc

A legutóbbi alkalommal a Renaissance Étterem Vaddisznó Ragujáról esett szó. Most maradunk az ősznél, így mi más is kerülhetne terítékre, mint séfünk eszményi Szarvasgerince… A Szarvasgerinc étlapunk egyik legkülönlegesebb fogása, talán nem egészen szerénytelen...