Igaz ugyan, hogy alapvetően nem a január a legmozgalmasabb hónap az évben, azonban ennek ellenére tény, hogy finomakat enni ekkor is lehet. Sőt! Épp ennek szellemében fogalmaztuk meg konyhánk januári kínálatát. Kakukkfüves malacraguleves Januári ragulevesünk egy...
Jó szokásunkhoz híven idén decemberben is felvettük séfünk isteni finom pontyhalászlé receptjét különleges ajánlataink sorába. Nem túl sok mindent lehet kihúzni a konyhafőnökből a receptet illetően, hiszen itt is egy olyan fogásról van szó, melynek elkészítése bár...
Már mindenki jól hallja a csengőszót, a Mikulás amilyen gyorsan érkezett, olyan gyorsan adta át a helyét a karácsonyi készülődésnek, az igazi gourmandok pedig nagyon jól tudják, hogy itt az ideje ellátogatni a visegrádi Renaissance Étterembe, ahol már rendelhetünk is...
A legutóbbi alkalommal a Renaissance Étterem Vaddisznó Ragujáról esett szó. Most maradunk az ősznél, így mi más is kerülhetne terítékre, mint séfünk eszményi Szarvasgerince… A Szarvasgerinc étlapunk egyik legkülönlegesebb fogása, talán nem egészen szerénytelen...
Most, hogy végre barátságosabb az idő, s nem csupán hogy levegőt is vehet az ember, de a hőmérő higanyszála is az elviselhető tartományba került, ismét érdemes felkerekedni egy kellemes visegrádozásra. Az erdő hűsében sétálni maga a felüdülés egy ilyen eszeveszett...