Éttermünk késő tavaszi, vagy kora nyári ajánlata következik vajon? Nézőpont kérdése. Az azonban egészen biztos, hogy a frissesség, az üdeség és a színek kapják a főszerepet! Eperkrémleves vanília fagylalttal Döntsük el máris, hogy ez már a nyár, mert érezzük, hogy itt...
Nézzük meg, miért érdemes ellátogatni a hideg és a viszontagságos időjárási körülmények ellenére is a visegrádi Renaissance Étterembe januárban. Január az a hónap, amikor – ahogyan mondják a rossz nyelvek – a fű sem nő. Nos, ezt a képet egy kicsit...
A Renaissance Étterem decemberi kínálatából szeretnénk bemutatni két különlegességet, egy klasszikust és egy igazi ínyencséget. Azoknak, akik soha, de soha nem bíznák a véletlenre a halat. Harcsa halászlé gyufatésztával A karácsonyi halászlé háromból négy embernek...
Eljött végre a várva várt december, melyre természetesen kiválóbbnál kiválóbb fogásokkal készült lelkes séfünk. És persze mi más is képviseltethetné magát királyhoz méltó eleganciával és fondorlattal, mint a hal! Lazacfilé zöldség metélttel, cikóriával, bazsalikomos...
Vitathatatlanul és visszafordíthatatlanul ősz lett. Ó, mennyi rakoncátlan toldalék… Van, aki csendes magányába temetkezik, van, aki keresi már a Kőszívű ember fiait tavaly ilyenkorról, s vannak, akik megindulnak felfedezni az őszi erdőt. Alábbi gondolataink...