Fontos, hogy rendszeresen újragondoljuk és bővítsük halétel-kínálatunkat, hiszen jól tudjuk: törzsvendégeink imádják a különleges halfogásokat. Séfünk szeptemberi alkotása ezúttal egy hagyományos fogás újragondolása. A hangsúly ezúttal a fűszerezésen van. A koriander...
A füstölt pisztrángnak napjainkra igazi legendája lett Visegrádon. Ez az a halétel, mely egyszerre idézi meg a környékbeli pisztrángtenyésztés fényes múltját, s egyszerre mutatja be a kortárs törekvések eredményeit. A hal, mely végül éttermünk konyhájába kerül, valódi...
A Renaissance Étterem decemberi kínálatából szeretnénk bemutatni két különlegességet, egy klasszikust és egy igazi ínyencséget. Azoknak, akik soha, de soha nem bíznák a véletlenre a halat. Harcsa halászlé gyufatésztával A karácsonyi halászlé háromból négy embernek...
Eljött végre a július, éttermünk konyhájának képzeletbeli tervezőasztalán pedig ismét nem tétlenkedtünk. Meg is született a Renaissance Étterem júliusi ajánlata, mely ennél frissebb és nyáriasabb már nem is lehetne. Mi minden esetre automatikusan indultunk volna a...
Május első napjaiban még nem tudtuk, hogy a hónap első fele nagyjából az esőzésekről szól majd. Ugyanakkor hátra van még közel másfél hét, ami az esőkabátos időnél szebbet is ígérhet. Persze ha az ember a Renaissance Étteremben ül, és mondjuk a fedett alső teraszról...