Rendelhető heti újdonságunk: LAZAC FILÉ

Rendelhető heti újdonságunk: LAZAC FILÉ

Ahogyan azt már megszokhattátok, hétről hétre készülünk valami izgalmas újdonsággal. Április második hetében, a tavasz hómentes eljövetelének reményében könnyedebb ízek felé indultunk. Az első osztályú lazacfilét rostlapon sütjük, közben időről időre csepegtetünk rá...
A Renaissance Étterem séfjének szeptemberi ajánlataiból

A Renaissance Étterem séfjének szeptemberi ajánlataiból

Megérkezett a kora ősz Visegrádra is. Mivel is ünnepelhetnénk a leginkább hozzánk illő módon ezt a minden évben nemes, szeptemberi gyönyörűséget? Nézzük, mit ajánl éttermünk séfje az első őszi hónap néha álmoskás, de kontúrjaiban még meglehetősen nyári hónapjára!...
Ha nyár, akkor hal!

Ha nyár, akkor hal!

A nyár vitathatatlanul legnépszerűbb fogásai közé tartoznak a halételek. Bemutatjuk havi ajánlatunkat, az egészben sült süllőt petrezselymes újburgonyával és joghurtos-kapros salátával. A magyar konyha és egyben az egészséges életmód egyik alappillérének számítanak a...