Nagy örömmel szállunk fel márciusban mi is arra a vonatra, mely elhozza végre a színhúsok világába azt a régi-új alapanyagot, melynek a PR-ja közel egy évszázadon át volt igen kedvezőtlen, valójában nem is igen tudni, hogy miért… Csak manapság került vissza a...
Most, hogy végre barátságosabb az idő, s nem csupán hogy levegőt is vehet az ember, de a hőmérő higanyszála is az elviselhető tartományba került, ismét érdemes felkerekedni egy kellemes visegrádozásra. Az erdő hűsében sétálni maga a felüdülés egy ilyen eszeveszett...
A füstölt pisztrángnak napjainkra igazi legendája lett Visegrádon. Ez az a halétel, mely egyszerre idézi meg a környékbeli pisztrángtenyésztés fényes múltját, s egyszerre mutatja be a kortárs törekvések eredményeit. A hal, mely végül éttermünk konyhájába kerül, valódi...
Alaposan benne vagyunk a nyárban, néha talán egy kicsit túlságosan is, amikor napokra nem megy 27 fok alá a hőmérő higanyszála. Ezt a heves forróságot könnyed falatokkal azonban abszolút lehet élvezni, sőt! Itt Visegrádon, ahol könnyedén el tud rejtőzni az ember az...
Napjainkra lényegében összeforrt Visegráddal mindaz, amit a Szent György Lovagrend hagyományőrző tagozata európai hírűvé tett, s amit a Renaissance Étterem programkínálatában is megtalálsz. Aki pedig egyszer látja a műsort, egészen biztos, hogy visszatér még… A...