Lazac filé spárgával, hollandi mártással
Ez az időszak a spárga időszaka. Ennek megfelelően annyiféleképpen igyekszünk elkészíteni ezt a csodálatos zöldséget, amennyiféleképpen csak lehetőségünk van rá. És itt jön képbe az a bizonyos kimeríthetetlen tárház… Fogásunk fő eleme a szépséges lazac filé,...
Tekintsd meg decemberi ajánlatainkat! (Renaissance Étterem Visegrád)
Decemberi ünnepi ajánlataink sorából idén sem maradhatnak ki a halátelek, amiképpen a kacsasült és a karácsonyi édességek világa is képviselteti magát. Harcsa halászlé Idén is különleges recepttel készültünk. Egy remek korhely harcsa halászlét kóstolhattok meg savanyú...
Egy újragondolt klasszikus: Sertéstarja lecsóval
Ehéten még elérhető napi ajánlataink között egy igazi klaszikus magyar étel, újragondolva: sertéstarja lecsóval a Renaissance Étterem étlapján. A petrezselymes burgonyával tálalt lecsó, melynek főszereplője egy gyönyörű szelet, válogatott sertéstarja, hagyományos...
