A nyár vitathatatlanul legnépszerűbb fogásai közé tartoznak a halételek. Bemutatjuk havi ajánlatunkat, az egészben sült süllőt petrezselymes újburgonyával és joghurtos-kapros salátával. A magyar konyha és egyben az egészséges életmód egyik alappillérének számítanak a...
Ízletes ételek és italok, és az bizonyos időgép… Nézzük, mit ajánlunk most a Renaissance kínálatából! Nem kell feltétlenül belemerülni egy sci-fi regénybe, hogy gondolatban részt vehessünk egy kiadós időutazáson. Legalábbis, ha a lovagkorba szeretnénk visszamenni....
Kínálatunkban az áprilisi, korán jött nyár hőmérsékletéhez igazodunk a könnyű falatokkal. Mutatjuk az ajánlatunkat! Ugyan nem a franciák találták fel a spanyolviaszt, azt azonban nagyon is tudják, mitől nem szárad ki a csirke sütés közben úgy, hogy tetemes...
Még ugyan kéreti magát, de végre itt van a levegőben az, amit már oly’ régóta várunk: madárcsicsergős, napsütéses tavaszi életigenlés! „Az ifjú nap: Dávid, leverte a lomha Góliát-telet.” – írja Áprily Lajos, akit nemcsak az évszak tett rabjává és ihletett meg újra,...
Töltsék nálunk az év egyik legszentebb ünnepének vacsoráját és kóstolják meg az ország egyik legfinomabb báránycsülkét! …amikortól már ehetünk húst A húsvét azon ünnepünk, amely legjobban kapcsolódik az étkezéshez. A hosszú böjt és önmegtartóztatás időszakát a...