Eheti újdonságunk: SZÓJÁS SÜLT KACSAMELL CSÍKOK

Eheti újdonságunk: SZÓJÁS SÜLT KACSAMELL CSÍKOK

Február harmadik hetének újdonsága a Renaisance Étteremben ismét egy szárnyas különlegesség, talán a legnemessebbikek egyike… A szárnyas húsok ínyenc kedvelőinek hazánkban nagy valószínűséggel nem kell különösebben bemutatni a Renaissance Étterem konyhájának...
Heti újdonságunk: Rosé Libamell Filé

Heti újdonságunk: Rosé Libamell Filé

A Renaissance Étterem eheti legújab fogása egy a bennünket régóta ismerő kedves vendégek számára ismerős alapokon nyugvó újdonság lehet. Mert aki igazán finom rozé libát, vagy kacsát szeretne enni, a mostaninál szebb időkben bizony felkerekdeik és meg sem áll a...
Zöldséges csirkenyárs

Zöldséges csirkenyárs

Mert bár nem mi döntjük el, mikor jön a tavasz, azért a hangulatra lehet egy kis ráhatásunk… Ha tavasz, akkor friss zöldségek és könnyű szárnyasok. Ugyanez a gondolat, ha még nincs tavasz, ám igény, – nos -, az bőségesen volna rá. ZÖLDSÉGES CSIRKENYÁRSUNK...