Ez az időszak a spárga időszaka. Ennek megfelelően annyiféleképpen igyekszünk elkészíteni ezt a csodálatos zöldséget, amennyiféleképpen csak lehetőségünk van rá. És itt jön képbe az a bizonyos kimeríthetetlen tárház… Fogásunk fő eleme a szépséges lazac filé,...
Napjainkra lényegében összeforrt Visegráddal mindaz, amit a Szent György Lovagrend hagyományőrző tagozata európai hírűvé tett, s amit a Renaissance Étterem programkínálatában is megtalálsz. Aki pedig egyszer látja a műsort, egészen biztos, hogy visszatér még… A...
Vitathatatlanul és visszafordíthatatlanul ősz lett. Ó, mennyi rakoncátlan toldalék… Van, aki csendes magányába temetkezik, van, aki keresi már a Kőszívű ember fiait tavaly ilyenkorról, s vannak, akik megindulnak felfedezni az őszi erdőt. Alábbi gondolataink...
Egy hűvösebbre forduló, de nagyon kellemes őszi délutánon, a jóleső séta után nincs is finomabb egy isteni krémlevesnél. Forró, ínycsiklandó és minden hangulatában egyszerűen maga az ősz! A Renaissance Étterem étlapján mindig is szerepelt egy olyan étel, melynek...
Február harmadik hetének újdonsága a Renaisance Étteremben ismét egy szárnyas különlegesség, talán a legnemessebbikek egyike… A szárnyas húsok ínyenc kedvelőinek hazánkban nagy valószínűséggel nem kell különösebben bemutatni a Renaissance Étterem konyhájának...