Eljött végre a várva várt december, melyre természetesen kiválóbbnál kiválóbb fogásokkal készült lelkes séfünk. És persze mi más is képviseltethetné magát királyhoz méltó eleganciával és fondorlattal, mint a hal!

Lazacfilé zöldség metélttel, cikóriával, bazsalikomos hollandi mártással

Ha az ember igazán fejedelmi halfogásokban gondolkodik, a lazac bizony megkerülhetetlen halfajta. Konyhánk most házi zöldség metélttel és izgalmas fűszerekkel kínálja, illetve sokak nagy kedvencével, titkos hollandi mártásunkkal.

Harcsa halászlé gyufa tésztával

Egy igazi, ízig-vérig magyar klasszikus. Ahány hely, annyi szokás, annyi elkészítési mód, – persze megvannak az alap irányvonalak. Séfünk halászleve messzeföldön híres, rengeteget főzünk belőle az ünnepek idején, nagyon sokan rendelik haza is. Mindenképpen érdemes megkóstolni a legkomolyabb halászlé ínyencek számára is, mert új mérföldkő számos törzsvendégünk szerint.

Sertéstarja savanyú káposztával, sült céklával, steak burgonyával, füstös mártással

Aki a halak után, azok mellett, azok dacára, vagy épp azok ellenében máris megkívánt egy kis tarját, hát annak számára csak pozitív hírekkel tudunk szolgálni a decembert illetően. Egy régi nagy ismerős, egy kicsit újragondolva a Renaissance szemüvegén keresztül…

Jó étvágyat kívánunk!