És bizony úgy alakult, hogy eljött végre a február is, de még, hogy! Szinte máris vége. Séfünk pedig nem volt rest megálmodni és valóra váltani egy minden ízében különleges, minden elemében a tavasz zsibongását várva-váró gasztronómiai összeállítást. Mégpedig:

Muflon raguleves

A friss zöldségekkel és erdei gombával készült húsleves egy méltatlanul elfeledett húsfajta újboli beemelésének jegyében született. Aki megkóstolja, értetlenül áll majd a kérdés előtt: vajon miért nem eszünk több vadhúst?

Cápa steak

Valóban. Ha a tavasz a megújhodás természeti ünnepe, mindenképp el kell helyezzünk valami egészen mást, valami egészen meglepőt is éttermünk aktuális kínálatában. Ez most nem más, mint a cápa steak, melyet citrusos hollandi mártással és a környékről származó friss zöldségekből készült salátával tálalunk.

Rib-eye steak

És ha már a steakek világába kalauzol bennünket a Renaissance Étterem séfjének tavaszváró fantáziája, álljon itt még egy igazi különlegesség a rib-eye steak formájában, amit füstös pecsenyelével öntözünk meg finoman, s amit fűszervajjal és roppantott serpenyős burgonyával kínálunk.

…és még valami a nagy népszerűségre való tekintettel

Éve eleji desszertünk a sült túró golyó olyannyira népszerűvé vált időközben, hogy úgy döntöttünk, fent hagyjuk még kínálatunkban egy időre, így aki szerette, továbbra is keresse bátran, mert még mindig készítjük!

Jó étvágyat kívánunk!