Tudtad, hogy Visegrádnak van saját söre? És azt, hogy nálunk a Renaissance Étteremben meg is kóstolhatod a búzát és a lagert?

Visegrád saját söre, a Visegrádi Sör 2021 októberében debütált egy remek kis fesztivál keretein belül, ahol majdnem 1000 liter fogyott mindössze 2 nap alatt abból a lagerből, amit Feszt néven Te is bármikor megkóstolhatsz, ha a Renaissance Étteremben jársz. Cseppet sem tolakodó ízek jellemzik, igazi letisztult, német típusú világos sör.
A Búzát azoknak ajánljuk, akik szívesen kísérleteznének a weissbier kategória világában, vagy nagyon benne vannak már és nyitottak az újdonságokra. Mert egészen biztos, hogy nem fog csalódást okozni a profiknak sem.

Abonyi Balázs receptjei az egyszerűség, a könnyedén értelmezhető ízek felé tendálnak, tehát aki nyalókás-céklás-bundáskenyeres NEIPA-t keres a kínálatban, egyelőre nem igazán jár majd sikerrel.
A Visegrádi Sör megalkotójának célja, hogy e sörkülönlegességek fogyasztása ne igényeljen feltétlenül kézműves sörforradalmi elszántságot, ugyanakkor prémium minőséget garantáljon mind az alapanyagok, mind az ízek, mind a hab, mind a szín tekintetében.

Mi minden esetre nagyon büszkék vagyunk rá. Kóstold meg Te is!

 

Fotó forrása:
www.visegrad.hu