Konyhafőnökünk erre a szép napsütéses, hosszú hétvégével induló időszakra is nagyszerű újdonságokkal lepett meg bennünket. Lazac, libamell és egy igazi kora nyári desszert…

Lazacfilé pirított kínai kellel, zöldspárgás burgonyapürével

Egy igazán előkelő, ám semmiképpen sem túlzásokra építő halkülönlegesség, a maga könnyedségével, nyárias frissességével. A pirított kínai kel nem csupán extravagáns vizuális élmény, de egy nagyon finom ropogtatni való is egyben, a burgonyapüré pedig, melyhez zöldspárgát keverünk, talán az egyik legjobban illeszkedő köret a lazac mellé.

Libamell erdei gombával, házi nudlival

A rózsaszínre készített, mennyei libamell nem mindennapi fogás. Az erdei gomba a pilisi erdők gazdagságának hamisítatlan lenyomata, s a spárga, mely az idény elmaradhatatlan finomsága, ismét előkerül, ezúttal a házi nudli tésztájában. Aki tudja, hogyan gondolkodik séfünk a libaételekről, máris felkerekedhet hozzánk. Ezúttal sem fog fog csalódni, ezt garantáljuk.

Desszert ajánlatunk: Madártej szelet barackmártással

Mindannyiunk régi, gyermekkori kedvence, a madártej lett újragondolva egy finom, krémes szelet formájában, a mellé kínált barackmártás pedig néhány szem áfonyával maga a nyári felfrissülés.

Jó étvágyat kívánunk!