Ha szeretnének kiruccanni valahová a barátokkal, hát Visegrád tökéletes célpont lehet, ha fontos a nyugalom, a gyönyörű környezet és a számtalan izgalmas programlehetőség mellett az is, hogy célpontunk közel legyen.

Bátran kijelenthetjük, hogy a visegrádi programkavalkád egyáltalán nem válogat a célközönség terén. Kitűnő kikapcsolódási lehetőséget adhat szerelmeseknek, családoknak, amiképpen egy nagy baráti társaságnak is. Ez utóbbi esetben – főleg, ha a történelmi időutazás szerelmeseiről van szó, különösen gazdag repertoár áll rendelkezésre. Minden kaland csúcspontja pedig létszámtól függetlenül lehet egy nagyszabású Renaissance lakoma. 

Lakoma a visegrádi Renaissance Étteremben

A Renaissance Étterem programkínálata túlmutat az elsőrangú fogások minőségén is. Az autentikus ételkülönlegességektől kezdve a kiváló hazai borokig igazi finomságok várják a betérőket, ráadásul ha a Duna teremet választjuk, a csodálatos Dunakanyar panorámájáról sem kell lemondanunk egy percre sem.

Az épület külső és belső kialakítása egyaránt olyan érzetet kelt az emberben, mintha több száz évet utazna vissza az időben. Ahogy már korábban is írtunk róla, az étterem minden termének berendezése gondoskodik arról, hogy úgy érezzük, bármelyik pillanatban betoppanhat az ajtón egy lovag vagy épp maga a király… és miért is ne?

Őzragu, fácánleves, kupa és lovagok

A reneszánsz idők bőségtálja nagy eséllyel a társaság minden tagjának az ínyére lesz, ugyanakkor természetesen rendelkezésre állnak különféle „mentes” fogások az érzékenyebb gyomrúak számára is.
A korabeli, halk lantzene tovább gondoskodik a kellemes hangulatról, azonban ha mindez nem lenne elég, a korhű ételeken és környezeten túlmenően lehetőséget biztosítunk arra, hogy a fenséges bőségtálakat Mátyás korabeli ruhákban költsék el vendégeink.