Február harmadik hetének újdonsága a Renaisance Étteremben ismét egy szárnyas különlegesség, talán a legnemessebbikek egyike… A szárnyas húsok ínyenc kedvelőinek hazánkban nagy valószínűséggel nem kell különösebben bemutatni a Renaissance Étterem konyhájának...
A Renaissance Étterem eheti legújab fogása egy a bennünket régóta ismerő kedves vendégek számára ismerős alapokon nyugvó újdonság lehet. Mert aki igazán finom rozé libát, vagy kacsát szeretne enni, a mostaninál szebb időkben bizony felkerekdeik és meg sem áll a...
Mert bár nem mi döntjük el, mikor jön a tavasz, azért a hangulatra lehet egy kis ráhatásunk… Ha tavasz, akkor friss zöldségek és könnyű szárnyasok. Ugyanez a gondolat, ha még nincs tavasz, ám igény, – nos -, az bőségesen volna rá. ZÖLDSÉGES CSIRKENYÁRSUNK...
Természetesen ez a fogás sem hétköznapi alapanyagokból, és közel sem hétköznapi megoldásokkal készül. Nézzük csak! Hallottad már Te is az angolból átvett, gyakran csak így használt „pulled pork” kifejezést, ugye? Anglicizmusok ide, vagy oda, valójában a...
December 24-én, 25-én és 26-án is rendelhetőek a már ismert fogásaink mellett karácsonyi ételkülönlegességeink, melyek között hidegtálak, klasszikus sültek és persze halászlé is helyet kapott. Ezúttal nincs kedved az egész karácsonyt és a megelőző napokat...