Ízelítő új étlapunk kínálatából – Fotók

2017-ben is bővítettük az étlapot, évek óta bevett szokásunknak megfelelően. Greguss Tamás nagyszerű fotósorozata önmagáért beszél. Íme egy kis ízelítő! Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy a éttermünkben rendre étlapunk kisebb-nagyobb léptékű megújítására...

Immáron új itallapunkkal várjuk kedves vendégeinket!

Korábban beszámoltunk róla, hogy amiképpen az januárban lenni szokott, idén is az újdonságokon törtük a fejünket, úgy az étlap, akárcsak az itallap kapcsán. Jó hírünk van: ettől a héttől már friss, ropogós itallapunk kínálatából csemegézhet, ha betér hozzánk! A...

Újdonság az étlapon! – Fácánhúsleves füstölt fürjtojással

A reneszánsz lakomák egyik legkedveltebb különlegessége volt az itáliai konyhaművészet legendás aprósága, a fürjtojás. Naná, hogy mi is felvettük 2017-es étlapunkra! Mert bár nincs könnyű dolga egy olyan étteremnek, mely valamilyen módon szeretné leképezni 21. századi...

Sikerekben gazdag, boldog új évet kívánunk!

Eredményes, élményekben és sikerekben egyaránt gazdag, boldog új évet szeretnénk kívánni minden kedves egykori, visszajáró és leendő vendégünknek! Visegrád 2017-ben is nagy szeretettel várja Önöket, számtalan programmal, ezernyi látnivalóval, és persze éttermünk...