Október a színek és az ízek találkozásának hava, talán azóta, hogy az ember rátalált erre a gyönyörű kárpát-medencei gyönyörűségre, amit oly sokan hívhatunk hazánknak. Szeptemberi ötleteléseink eredményei pedig az alábbi fogások formájában öltenek testet Visegrádon,...
Essen pár szó végre erről az érthetetlen okokból háttérbe szorult pazar húsféleségről, amely már évszázadok óta a magyar konyha egyik legkiválóbb alapanyaga. Kóstolja meg az egyik legegészségesebb magyar ínyencséget, a bivalyhúst! Kevesen tudják, hogy a bivaly sokkal...
Annak szerencsés ténye, hogy itt vagyunk Visegrádon, a Pilis ölelésében, a zúgó patakok zegzugos tündérvilágában, bizony étlapunkra is komoly hatással van. Egy kis barangolás következik vadételeink, halkülönlegességeink világában! Tejszínes, tárkonyos őzragu levesünk...
2017-ben is bővítettük az étlapot, évek óta bevett szokásunknak megfelelően. Greguss Tamás nagyszerű fotósorozata önmagáért beszél. Íme egy kis ízelítő! Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy a éttermünkben rendre étlapunk kisebb-nagyobb léptékű megújítására...
Visszajáró vendégeink legnagyobb örömére újraindul a repertoárunkat állandó mozgásban tartó „NAPI AJÁNLAT”! Érdemes ismét benézni hozzánk! Visegrádi éttermünk számtalan izgalmas fogással büszkélkedik, hiszen célunk, hogy visszarepítsük vendégeink...