Konyhafőnökünk év eleji ajánlatai közül válogattunk

Konyhafőnökünk év eleji ajánlatai közül válogattunk

Igazi visegrádi különlegességekkel fűtöttük be 2025-öt. Kóstolhattok lazacot, tépett kacsahúsos levest, de erdei gombás, isteni tarját is… Édesburgonya-krémleves tépett kacsahússal Januárban odahaza is gyakori vendég a batátaleves, azonban étteremben ritkán...
Nálunk a „többszemélyes tál” nem csak szófordulat

Nálunk a „többszemélyes tál” nem csak szófordulat

Családdal, barátokkal terveztek ellátogatni a Renaissance Étterembe és szívesen kipróbálnátok valamit, ami túlmutat a már ismerős éttermi fogásokon? Akkor a lehető legjobb helyre készültök Visegrád felé fordítva az irányt… Táljaink közül az egyik nagy kedvencünk...
Rib-eye steak whiskey mártással és chilis karalábé krémmel

Rib-eye steak whiskey mártással és chilis karalábé krémmel

Konyhánk igazi közönségkedvence lett az utóbbi időszakban a rib-eye steak. Mi is imádjuk. A marha borda részéhez tartozó, rendkívül márványos szerkezetű hús óriási különlegességnek számít még a steakek világában egyébként járatos gourmandok számára is. Ez az...
Rib-eye steak whiskey mártással és chilis karalábé krémmel

Válogatás a Renaissance Étterem őszi különlegességeiből

Az árvíz az úr a Dunakanyarban, azonban a gátaknak, valamint rengeteg hősies kéznek köszönhetően Visegrád is biztonságban van már, így egész bátran ellátogathattok hozzánk a Renaissance Étterembe is, ahol igazán különleges őszi fogással várunk benneteket.  Szilvaleves...
Egy kis szemezgetés séfünk augusztusi ajánlataiból…

Egy kis szemezgetés séfünk augusztusi ajánlataiból…

Eljött a nyár utolsó hónapja, ami nagyszerű apropót kínál arra, hogy napi ajánlataink közé csempésszünk néhány nagyszerű idényfogást a remek levesektől az egészen a páratlan halételekig. Szederkrém leves vanília fagylalttal A nagy meleg egész biztosan visszatér,...