Libamell erdei gombával, házi nudlival

Libamell erdei gombával, házi nudlival

A visegrádi Renaissance Étterem vendégeinek hosszú-hosszú évek óta egyik nagy kedvence az a momentum, amikor konyhafőnökünk varázslatos libaételekkel kísérletezik. Ezúttal a pilisi erdők hangulatában fogannt libamellel kényeztetünk Benneteket. Ez a rozsaszínre párolt,...
Libamell erdei gombával, házi nudlival

Tekintsd meg Te is konyhafőnökünk legújabb ajánlatait!

Konyhafőnökünk erre a szép napsütéses, hosszú hétvégével induló időszakra is nagyszerű újdonságokkal lepett meg bennünket. Lazac, libamell és egy igazi kora nyári desszert… Lazacfilé pirított kínai kellel, zöldspárgás burgonyapürével Egy igazán előkelő, ám...
A marhapofa reneszánsza: Konfitált marhapofa vadas szósszal

A marhapofa reneszánsza: Konfitált marhapofa vadas szósszal

Nagy örömmel szállunk fel márciusban mi is arra a vonatra, mely elhozza végre a színhúsok világába azt a régi-új alapanyagot, melynek a PR-ja közel egy évszázadon át volt igen kedvezőtlen, valójában nem is igen tudni, hogy miért…  Csak manapság került vissza a...
A marhapofa reneszánsza: Konfitált marhapofa vadas szósszal

A Renaissance Étterem konyhafőnökének márciusi ajánlatából

A tavasz bizony konyhánkra is bemosolygott már, így aztán, függetlenül attól, hogy jöhet-e még fagy, lesznek-e hidegebb napok, esetleg hó is hullik-e még a következő hetekben, mi már tavaszi hangulatban is maradunk.  Márciusi ajánlatainkon ez leginkább abban érhető...
Burgundi marha burgonyás fánkkal

Burgundi marha burgonyás fánkkal

Nem véletlen, hogy a világ egyik legkedveltebb marharaguja a francia konyha különleges remeke, a boeuf bourguignon, ahogyan az sem véletlen, hogy kiváló variációját most a Renaissance Étterem kínálatában is megtalálod! Az eredetileg Burgundiából származó, bár múltját...