


Lazacfilé sütőtökös gnocchival a visegrádi Renaissance Étterem étlapján
Ősz végén kihagyhatatlan egy olyan fogás, amelyben vendégszerepel valamilyen formában a sütőtök, úgy visszafogott ízvilágával, mint karakteres, meghatározó színélményével. Hát még ha egy olyan kedvenc mellé kerül, mint a lazac! A zöldfűszeres velute nagyszerű...
Éttermünk októberi különlegességeiből válogattunk
Tovább exponáljuk az előző hónap őszi hangulatát, s nem csupán muflonból készítünk kiváló levest, de a marhapofát is őszies ízekkel varázsoljuk az asztalra, és perszre a halakról sem feledkezünk meg… Zöldséges muflon leves A muflon bár eredetileg nem őshonos...
Libamell erdei gombával, házi nudlival
A visegrádi Renaissance Étterem vendégeinek hosszú-hosszú évek óta egyik nagy kedvence az a momentum, amikor konyhafőnökünk varázslatos libaételekkel kísérletezik. Ezúttal a pilisi erdők hangulatában fogannt libamellel kényeztetünk Benneteket. Ez a rozsaszínre párolt,...