


Lazacfilé sütőtökös gnocchival a visegrádi Renaissance Étterem étlapján
Ősz végén kihagyhatatlan egy olyan fogás, amelyben vendégszerepel valamilyen formában a sütőtök, úgy visszafogott ízvilágával, mint karakteres, meghatározó színélményével. Hát még ha egy olyan kedvenc mellé kerül, mint a lazac! A zöldfűszeres velute nagyszerű...
Éttermünk októberi különlegességeiből válogattunk
Tovább exponáljuk az előző hónap őszi hangulatát, s nem csupán muflonból készítünk kiváló levest, de a marhapofát is őszies ízekkel varázsoljuk az asztalra, és perszre a halakról sem feledkezünk meg… Zöldséges muflon leves A muflon bár eredetileg nem őshonos...
Tekintsd meg Te is konyhafőnökünk legújabb ajánlatait!
Konyhafőnökünk erre a szép napsütéses, hosszú hétvégével induló időszakra is nagyszerű újdonságokkal lepett meg bennünket. Lazac, libamell és egy igazi kora nyári desszert… Lazacfilé pirított kínai kellel, zöldspárgás burgonyapürével Egy igazán előkelő, ám...