Éttermünk októberi különlegességeiből válogattunk

Éttermünk októberi különlegességeiből válogattunk

Tovább exponáljuk az előző hónap őszi hangulatát, s nem csupán muflonból készítünk kiváló levest, de a marhapofát is őszies ízekkel varázsoljuk az asztalra, és perszre a halakról sem feledkezünk meg… Zöldséges muflon leves A muflon bár eredetileg nem őshonos...
A marhapofa reneszánsza: Konfitált marhapofa vadas szósszal

A marhapofa reneszánsza: Konfitált marhapofa vadas szósszal

Nagy örömmel szállunk fel márciusban mi is arra a vonatra, mely elhozza végre a színhúsok világába azt a régi-új alapanyagot, melynek a PR-ja közel egy évszázadon át volt igen kedvezőtlen, valójában nem is igen tudni, hogy miért…  Csak manapság került vissza a...
A marhapofa reneszánsza: Konfitált marhapofa vadas szósszal

A Renaissance Étterem konyhafőnökének márciusi ajánlatából

A tavasz bizony konyhánkra is bemosolygott már, így aztán, függetlenül attól, hogy jöhet-e még fagy, lesznek-e hidegebb napok, esetleg hó is hullik-e még a következő hetekben, mi már tavaszi hangulatban is maradunk.  Márciusi ajánlatainkon ez leginkább abban érhető...