Libamell erdei gombával, házi nudlival

Libamell erdei gombával, házi nudlival

A visegrádi Renaissance Étterem vendégeinek hosszú-hosszú évek óta egyik nagy kedvence az a momentum, amikor konyhafőnökünk varázslatos libaételekkel kísérletezik. Ezúttal a pilisi erdők hangulatában fogannt libamellel kényeztetünk Benneteket. Ez a rozsaszínre párolt,...
Libamell erdei gombával, házi nudlival

Tekintsd meg Te is konyhafőnökünk legújabb ajánlatait!

Konyhafőnökünk erre a szép napsütéses, hosszú hétvégével induló időszakra is nagyszerű újdonságokkal lepett meg bennünket. Lazac, libamell és egy igazi kora nyári desszert… Lazacfilé pirított kínai kellel, zöldspárgás burgonyapürével Egy igazán előkelő, ám...
Burgundi marha burgonyás fánkkal

Burgundi marha burgonyás fánkkal

Nem véletlen, hogy a világ egyik legkedveltebb marharaguja a francia konyha különleges remeke, a boeuf bourguignon, ahogyan az sem véletlen, hogy kiváló variációját most a Renaissance Étterem kínálatában is megtalálod! Az eredetileg Burgundiából származó, bár múltját...
A Renaissance Étterem séfjének szeptemberi ajánlataiból

A Renaissance Étterem séfjének szeptemberi ajánlataiból

Megérkezett a kora ősz Visegrádra is. Mivel is ünnepelhetnénk a leginkább hozzánk illő módon ezt a minden évben nemes, szeptemberi gyönyörűséget? Nézzük, mit ajánl éttermünk séfje az első őszi hónap néha álmoskás, de kontúrjaiban még meglehetősen nyári hónapjára!...