


Az őszi vadászidény ízei: Szarvasgerinc
A legutóbbi alkalommal a Renaissance Étterem Vaddisznó Ragujáról esett szó. Most maradunk az ősznél, így mi más is kerülhetne terítékre, mint séfünk eszményi Szarvasgerince… A Szarvasgerinc étlapunk egyik legkülönlegesebb fogása, talán nem egészen szerénytelen...
Az őszi vadászidény ízei: Vaddisznó ragu
Egy újabb őszi különlegességre szeretnénk felhívni a figyelmeteket ezúttal. A visegrádi Renaissance Étterem étlapjának zászlóshajói közül most a Vadisznó raguról ejtenénk néhány szót. A Pilis vadgazgad erdői évszázadok óta kínálják számunkra terítéken a...
Egy igazán királyi őszi lakomához: Mátyás király kedvenc sültjei tálon felszolgálva
Az őszi időszak idusán mi mást is ajánlhatnánk aktualitásaink között, mint azt a hagyományos formájában is rendkívül különleges tálat, melyen minden ott van, amely Mátyás király asztalán is gyakori vendég lehetett a nagy pilisi vadászatokat követően. Gyönyörű sültek...