Éttermünk októberi különlegességeiből válogattunk

Éttermünk októberi különlegességeiből válogattunk

Tovább exponáljuk az előző hónap őszi hangulatát, s nem csupán muflonból készítünk kiváló levest, de a marhapofát is őszies ízekkel varázsoljuk az asztalra, és perszre a halakról sem feledkezünk meg… Zöldséges muflon leves A muflon bár eredetileg nem őshonos...
Az őszi vadászidény ízei: Vaddisznó ragu

Az őszi vadászidény ízei: Vaddisznó ragu

Egy újabb őszi különlegességre szeretnénk felhívni a figyelmeteket ezúttal. A visegrádi Renaissance Étterem étlapjának zászlóshajói közül most a Vadisznó raguról ejtenénk néhány szót. A Pilis vadgazgad erdői évszázadok óta kínálják számunkra terítéken a...
Egy nagy őszi kedvenc Étlapunkról: VADDISZNÓ RAGU

Egy nagy őszi kedvenc Étlapunkról: VADDISZNÓ RAGU

Vannak fogások, melyek népszerűségük okán egész évben jelen vannak Étlapunk kínálatában, ám az ősz az az évszak, amely felteszi ezekre a fogásokra azt a bizonyos koronát. Ilyen fogás séfünk mesteri Vaddinszó Raguja is. A ragu hazánkban viszonylag ritka, ha az...