Ha valami különleges fogásra vágysz a hétvégén, s szeretnéd a most következő, szigorú két hetet megelőzni egy lakomával, hát melegen ajánljuk hozzá séfünk Burgundi Marháját is… A Burgundi Marha egy valódi legenda, amit csak nagyon kevés helyen készítenek igazán...
Február harmadik hetének újdonsága a Renaisance Étteremben ismét egy szárnyas különlegesség, talán a legnemessebbikek egyike… A szárnyas húsok ínyenc kedvelőinek hazánkban nagy valószínűséggel nem kell különösebben bemutatni a Renaissance Étterem konyhájának...
Hol máshol is történhetne meg mindez, mint a visegrádi Renaissance Étterem konyháján… Korábban is említettük már- akkor egy lepényekről szóló kis szösszenetben -, hogy a burgerkészítés kapcsán egészen határorozott elképzeléseink voltak már (mondjuk így) ideje...
Még a farsangi időszakba is csak épphogy belesétálunk, mi azonban már a tavaszváró ízek kapcsán sem tudjuk magunkat visszafogni. Bemutatjuk a Renaissance Étterem legújabb csirkés lepényét, melynek fő hangulafelelősei az isteni zöldfűszerek! Aki rendelt már tőlünk...
Végre megjött az első hó! Aki csak teheti, kirándul egy kicsit a természetbe, ami a manapság oly jellemző, alapvető bezártság mellett magától értetődik. Haza kell ugyan érni este 8-ig, vigyáznunk kell egymásra, a vendéglátóhelyek sem tudnak látogatókat fogadni,...