Tovább exponáljuk az előző hónap őszi hangulatát, s nem csupán muflonból készítünk kiváló levest, de a marhapofát is őszies ízekkel varázsoljuk az asztalra, és perszre a halakról sem feledkezünk meg… Zöldséges muflon leves A muflon bár eredetileg nem őshonos...
Ehéten még elérhető napi ajánlataink között egy igazi klaszikus magyar étel, újragondolva: sertéstarja lecsóval a Renaissance Étterem étlapján. A petrezselymes burgonyával tálalt lecsó, melynek főszereplője egy gyönyörű szelet, válogatott sertéstarja, hagyományos...
Időről időre felbukkanak olyna különlegességek is napi ajánlataink között, melyek alapvetően nem képezik részét a Renaissance Étterem étlapjának. Séfünk ezen fogásainak varázsa is egyben, hogy csupán rövid ideig kóstolhatjuk meg ezeket a limitált ételkölteményeket....
Nem véletlen, hogy a világ egyik legkedveltebb marharaguja a francia konyha különleges remeke, a boeuf bourguignon, ahogyan az sem véletlen, hogy kiváló variációját most a Renaissance Étterem kínálatában is megtalálod! Az eredetileg Burgundiából származó, bár múltját...
A Renaissance Étterem decemberi kínálatából szeretnénk bemutatni két különlegességet, egy klasszikust és egy igazi ínyencséget. Azoknak, akik soha, de soha nem bíznák a véletlenre a halat. Harcsa halászlé gyufatésztával A karácsonyi halászlé háromból négy embernek...