Lazac filé spárgával, hollandi mártással

Lazac filé spárgával, hollandi mártással

Ez az időszak a spárga időszaka. Ennek megfelelően annyiféleképpen igyekszünk elkészíteni ezt a csodálatos zöldséget, amennyiféleképpen csak lehetőségünk van rá. És itt jön képbe az a bizonyos kimeríthetetlen tárház… Fogásunk fő eleme a szépséges lazac filé,...
Lovagi torna és középkori lakoma Visegrádon

Lovagi torna és középkori lakoma Visegrádon

A lovagi torna különlegességét a Szent György Lovagrend hagyományőrző katonai tagozatának csapata garantálja, míg a középkori királyi lakoma házigazdája a Renaissance Étterem… A Szent György Lovargend lovagjai több mint 30 éve „laknak” odafent a...
Kóstoltad már legendás rib eye steakünket?

Kóstoltad már legendás rib eye steakünket?

Igyekszünk időről időre étapunk kínálatát rib-eye steakkel is gazdagítani, hiszen amellett, hogy ez a maraha egyik legnemesebb része, egészen szerénytelenül bevalljuk, hogy nem csupán nagy élvezettel, de tökéletesen készítjük… Serpenyős fűszeres burgonyával és...
Kóstoltad már legendás rib eye steakünket?

Válogatás a visegrádi Renaissance Étterem januári ajánlataiból

Új év, új lap, új kihívások, új világ. A legtöbben valahogy így gondolkodunk, amikor lekerül a falról az előző évi naptár és egy friss, ropogós, még érintetlen változat kerül a helyére. És persze az első hetekben még elírjuk a dátumokat, állandóan javítani kell,...
Tekintsd meg decemberi ajánlatainkat! (Renaissance Étterem Visegrád)

Tekintsd meg decemberi ajánlatainkat! (Renaissance Étterem Visegrád)

Decemberi ünnepi ajánlataink sorából idén sem maradhatnak ki a halátelek, amiképpen a kacsasült és a karácsonyi édességek világa is képviselteti magát. Harcsa halászlé Idén is különleges recepttel készültünk. Egy remek korhely harcsa halászlét kóstolhattok meg savanyú...