„Döbbenetes, ez tényleg időutazás”

„Döbbenetes, ez tényleg időutazás”

Épp tegnap csíptük el ezt a mondtatot egy hozzánk betérő család asztalának irányából. Mi sem mondhattuk volna frappánsabban… És valóban ez a célunk a Renaissance Étteremben. Hogy vendégeink az 1400-as években, Corvin Mátyás udvarában érezzék magukat, s hogy egy...
Konyhafőnökünk év eleji ajánlatai közül válogattunk

Konyhafőnökünk év eleji ajánlatai közül válogattunk

Igazi visegrádi különlegességekkel fűtöttük be 2025-öt. Kóstolhattok lazacot, tépett kacsahúsos levest, de erdei gombás, isteni tarját is… Édesburgonya-krémleves tépett kacsahússal Januárban odahaza is gyakori vendég a batátaleves, azonban étteremben ritkán...
Nálunk a „többszemélyes tál” nem csak szófordulat

Nálunk a „többszemélyes tál” nem csak szófordulat

Családdal, barátokkal terveztek ellátogatni a Renaissance Étterembe és szívesen kipróbálnátok valamit, ami túlmutat a már ismerős éttermi fogásokon? Akkor a lehető legjobb helyre készültök Visegrád felé fordítva az irányt… Táljaink közül az egyik nagy kedvencünk...
Rib-eye steak whiskey mártással és chilis karalábé krémmel

Rib-eye steak whiskey mártással és chilis karalábé krémmel

Konyhánk igazi közönségkedvence lett az utóbbi időszakban a rib-eye steak. Mi is imádjuk. A marha borda részéhez tartozó, rendkívül márványos szerkezetű hús óriási különlegességnek számít még a steakek világában egyébként járatos gourmandok számára is. Ez az...