Konyhafőnökünk év eleji ajánlatai közül válogattunk
Igazi visegrádi különlegességekkel fűtöttük be 2025-öt. Kóstolhattok lazacot, tépett kacsahúsos levest, de erdei gombás, isteni tarját is… Édesburgonya-krémleves tépett kacsahússal Januárban odahaza is gyakori vendég a batátaleves, azonban étteremben ritkán...
Nálunk a „többszemélyes tál” nem csak szófordulat
Családdal, barátokkal terveztek ellátogatni a Renaissance Étterembe és szívesen kipróbálnátok valamit, ami túlmutat a már ismerős éttermi fogásokon? Akkor a lehető legjobb helyre készültök Visegrád felé fordítva az irányt… Táljaink közül az egyik nagy kedvencünk...
Rib-eye steak whiskey mártással és chilis karalábé krémmel
Konyhánk igazi közönségkedvence lett az utóbbi időszakban a rib-eye steak. Mi is imádjuk. A marha borda részéhez tartozó, rendkívül márványos szerkezetű hús óriási különlegességnek számít még a steakek világában egyébként járatos gourmandok számára is. Ez az...
