Rózsaszínre sütött libamell a Renaissance Étterem étlapján

Rózsaszínre sütött libamell a Renaissance Étterem étlapján

Még van lehetőséged kipróbálni séfünk libaétel-költeményét, ha szeretnél valami egészen különlegeset kóstolni Márton-nap után, de még a nagy ünnepi készülődés előtt… Bár a Márton-napi vigasságoknak már vége, tartjuk magunkat az ígéretünkhöz, amit korábban...
Éttermünk októberi különlegességeiből válogattunk

Éttermünk októberi különlegességeiből válogattunk

Tovább exponáljuk az előző hónap őszi hangulatát, s nem csupán muflonból készítünk kiváló levest, de a marhapofát is őszies ízekkel varázsoljuk az asztalra, és perszre a halakról sem feledkezünk meg… Zöldséges muflon leves A muflon bár eredetileg nem őshonos...
Libamell erdei gombával, házi nudlival

Libamell erdei gombával, házi nudlival

A visegrádi Renaissance Étterem vendégeinek hosszú-hosszú évek óta egyik nagy kedvence az a momentum, amikor konyhafőnökünk varázslatos libaételekkel kísérletezik. Ezúttal a pilisi erdők hangulatában fogannt libamellel kényeztetünk Benneteket. Ez a rozsaszínre párolt,...
Libamell erdei gombával, házi nudlival

Tekintsd meg Te is konyhafőnökünk legújabb ajánlatait!

Konyhafőnökünk erre a szép napsütéses, hosszú hétvégével induló időszakra is nagyszerű újdonságokkal lepett meg bennünket. Lazac, libamell és egy igazi kora nyári desszert… Lazacfilé pirított kínai kellel, zöldspárgás burgonyapürével Egy igazán előkelő, ám...