A füstölt pisztrángnak napjainkra igazi legendája lett Visegrádon. Ez az a halétel, mely egyszerre idézi meg a környékbeli pisztrángtenyésztés fényes múltját, s egyszerre mutatja be a kortárs törekvések eredményeit. A hal, mely végül éttermünk konyhájába kerül, valódi...
Alaposan benne vagyunk a nyárban, néha talán egy kicsit túlságosan is, amikor napokra nem megy 27 fok alá a hőmérő higanyszála. Ezt a heves forróságot könnyed falatokkal azonban abszolút lehet élvezni, sőt! Itt Visegrádon, ahol könnyedén el tud rejtőzni az ember az...
Éttermünk késő tavaszi, vagy kora nyári ajánlata következik vajon? Nézőpont kérdése. Az azonban egészen biztos, hogy a frissesség, az üdeség és a színek kapják a főszerepet! Eperkrémleves vanília fagylalttal Döntsük el máris, hogy ez már a nyár, mert érezzük, hogy itt...
Nézzük meg, miért érdemes ellátogatni a hideg és a viszontagságos időjárási körülmények ellenére is a visegrádi Renaissance Étterembe januárban. Január az a hónap, amikor – ahogyan mondják a rossz nyelvek – a fű sem nő. Nos, ezt a képet egy kicsit...
A Renaissance Étterem decemberi kínálatából szeretnénk bemutatni két különlegességet, egy klasszikust és egy igazi ínyencséget. Azoknak, akik soha, de soha nem bíznák a véletlenre a halat. Harcsa halászlé gyufatésztával A karácsonyi halászlé háromból négy embernek...