Egy tökéletes pontyhalászlé ponty filével, visegrádi módra
Jó szokásunkhoz híven idén decemberben is felvettük séfünk isteni finom pontyhalászlé receptjét különleges ajánlataink sorába. Nem túl sok mindent lehet kihúzni a konyhafőnökből a receptet illetően, hiszen itt is egy olyan fogásról van szó, melynek elkészítése bár...
A Renaissance Étterem 2022. decemberi ajánlataiból
Már mindenki jól hallja a csengőszót, a Mikulás amilyen gyorsan érkezett, olyan gyorsan adta át a helyét a karácsonyi készülődésnek, az igazi gourmandok pedig nagyon jól tudják, hogy itt az ideje ellátogatni a visegrádi Renaissance Étterembe, ahol már rendelhetünk is...
Az őszi vadászidény ízei: Szarvasgerinc
A legutóbbi alkalommal a Renaissance Étterem Vaddisznó Ragujáról esett szó. Most maradunk az ősznél, így mi más is kerülhetne terítékre, mint séfünk eszményi Szarvasgerince… A Szarvasgerinc étlapunk egyik legkülönlegesebb fogása, talán nem egészen szerénytelen...
