Füstölt pisztráng a Renaissance Étterem étlapján

Füstölt pisztráng a Renaissance Étterem étlapján

A füstölt pisztrángnak napjainkra igazi legendája lett Visegrádon. Ez az a halétel, mely egyszerre idézi meg a környékbeli pisztrángtenyésztés fényes múltját, s egyszerre mutatja be a kortárs törekvések eredményeit. A hal, mely végül éttermünk konyhájába kerül, valódi...
Nyár-nyár-nyár! A Renaissance Étterem ajánlatai

Nyár-nyár-nyár! A Renaissance Étterem ajánlatai

Alaposan benne vagyunk a nyárban, néha talán egy kicsit túlságosan is, amikor napokra nem megy 27 fok alá a hőmérő higanyszála. Ezt a heves forróságot könnyed falatokkal azonban abszolút lehet élvezni, sőt! Itt Visegrádon, ahol könnyedén el tud rejtőzni az ember az...
A Renaissance Étterem májusi kínálatából

A Renaissance Étterem májusi kínálatából

Éttermünk késő tavaszi, vagy kora nyári ajánlata következik vajon? Nézőpont kérdése. Az azonban egészen biztos, hogy a frissesség, az üdeség és a színek kapják a főszerepet! Eperkrémleves vanília fagylalttal Döntsük el máris, hogy ez már a nyár, mert érezzük, hogy itt...
A Renaissance Étterem januári ajánlatából

A Renaissance Étterem januári ajánlatából

Nézzük meg, miért érdemes ellátogatni a hideg és a viszontagságos időjárási körülmények ellenére is a visegrádi Renaissance Étterembe januárban. Január az a hónap, amikor – ahogyan mondják a rossz nyelvek – a fű sem nő. Nos, ezt a képet egy kicsit...
Ha igazán tökéletes halfogásra vágysz…

Ha igazán tökéletes halfogásra vágysz…

A Renaissance Étterem decemberi kínálatából szeretnénk bemutatni két különlegességet, egy klasszikust és egy igazi ínyencséget. Azoknak, akik soha, de soha nem bíznák a véletlenre a halat. Harcsa halászlé gyufatésztával A karácsonyi halászlé háromból négy embernek...