Éttermünkben ebédelt a Porsche Travel Club (+ Fotók)

Igaz, hogy alapvetően a múltidézés a mi asztalunk, mégis hatalmas megtiszteltetésben volt részünk még nyár végén, amikor is nem a múltba, sokkal inkább a jövőbe utazhattunk egy nagyon kedves csapat, a Porsche Travel Club látogatásának jóvoltából. A Porsche Travel Club...

Ízelítő új étlapunk kínálatából – Fotók

2017-ben is bővítettük az étlapot, évek óta bevett szokásunknak megfelelően. Greguss Tamás nagyszerű fotósorozata önmagáért beszél. Íme egy kis ízelítő! Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy a éttermünkben rendre étlapunk kisebb-nagyobb léptékű megújítására...

Újdonság az étlapon! – Fácánhúsleves füstölt fürjtojással

A reneszánsz lakomák egyik legkedveltebb különlegessége volt az itáliai konyhaművészet legendás aprósága, a fürjtojás. Naná, hogy mi is felvettük 2017-es étlapunkra! Mert bár nincs könnyű dolga egy olyan étteremnek, mely valamilyen módon szeretné leképezni 21. századi...

Hogyan készül a „közönséges martzapán”

Egyetlen dolgot már elöljáróban elárulhatunk: nem közönségesen. És az eredmény sem lesz az. Marcipánkészítés házilag, egy remek, bár az eddigieknél háromszáz évvel fiatalabb recept alapján. A „háremek csemegéje”, ahogyan Thomas Mann fogalmazott, cseppet sem...