Ízletes ételek és italok, és az bizonyos időgép… Nézzük, mit ajánlunk most a Renaissance kínálatából! Nem kell feltétlenül belemerülni egy sci-fi regénybe, hogy gondolatban részt vehessünk egy kiadós időutazáson. Legalábbis, ha a lovagkorba szeretnénk visszamenni....
Még ugyan kéreti magát, de végre itt van a levegőben az, amit már oly’ régóta várunk: madárcsicsergős, napsütéses tavaszi életigenlés! „Az ifjú nap: Dávid, leverte a lomha Góliát-telet.” – írja Áprily Lajos, akit nemcsak az évszak tett rabjává és ihletett meg újra,...
Ha azt halljuk, hogy kicsi, de erős, akkor a szólás alapján automatikusan a borsra gondolunk. Pedig van egy másik étel, amely kicsi, és ha nem is úgy erős, mint a bors, azt is erőssé teszi, aki megeszi, amiképpen egy menü erős ütőkártyája is lehet. Mai...
2017-ben is bővítettük az étlapot, évek óta bevett szokásunknak megfelelően. Greguss Tamás nagyszerű fotósorozata önmagáért beszél. Íme egy kis ízelítő! Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy a éttermünkben rendre étlapunk kisebb-nagyobb léptékű megújítására...
A reneszánsz lakomák egyik legkedveltebb különlegessége volt az itáliai konyhaművészet legendás aprósága, a fürjtojás. Naná, hogy mi is felvettük 2017-es étlapunkra! Mert bár nincs könnyű dolga egy olyan étteremnek, mely valamilyen módon szeretné leképezni 21. századi...