A visegrádi Renaissance Étterem novemberi ajánlataiból

A visegrádi Renaissance Étterem novemberi ajánlataiból

Különleges sütőtökkrémleves, vörös tonhal és marhapofa a Renaissance novemberi ajánlatai között. Ismét izgalmas, gazdag repertoár összeállítása dicséri éttermünk konyhafönökét…  Gyömbéres, kókusztejes sütőtökkrémleves Az idény legnépszerűbb levesfélesége...
Éttermünk októberi különlegességeiből válogattunk

Éttermünk októberi különlegességeiből válogattunk

Tovább exponáljuk az előző hónap őszi hangulatát, s nem csupán muflonból készítünk kiváló levest, de a marhapofát is őszies ízekkel varázsoljuk az asztalra, és perszre a halakról sem feledkezünk meg… Zöldséges muflon leves A muflon bár eredetileg nem őshonos...
A marhapofa reneszánsza: Konfitált marhapofa vadas szósszal

A marhapofa reneszánsza: Konfitált marhapofa vadas szósszal

Nagy örömmel szállunk fel márciusban mi is arra a vonatra, mely elhozza végre a színhúsok világába azt a régi-új alapanyagot, melynek a PR-ja közel egy évszázadon át volt igen kedvezőtlen, valójában nem is igen tudni, hogy miért…  Csak manapság került vissza a...
A marhapofa reneszánsza: Konfitált marhapofa vadas szósszal

A Renaissance Étterem konyhafőnökének márciusi ajánlatából

A tavasz bizony konyhánkra is bemosolygott már, így aztán, függetlenül attól, hogy jöhet-e még fagy, lesznek-e hidegebb napok, esetleg hó is hullik-e még a következő hetekben, mi már tavaszi hangulatban is maradunk.  Márciusi ajánlatainkon ez leginkább abban érhető...