


Egy tökéletes nyári nyárs: Sertésszűz nyárson
Aligha akad olyan húsimádó, aki nyaranta ne lelkesedne a szokásosnál is jobban a rablóhús-saslik-nyárs háromszögben fogannt különlegességekért. A Renaissance Étterem kínálatában most sertésszűz falatok szerepelnek. Nem is akárhogyan. A nyársra tűzött húsok mellé...
Az őszi vadászidény ízei: Vaddisznó ragu
Egy újabb őszi különlegességre szeretnénk felhívni a figyelmeteket ezúttal. A visegrádi Renaissance Étterem étlapjának zászlóshajói közül most a Vadisznó raguról ejtenénk néhány szót. A Pilis vadgazgad erdői évszázadok óta kínálják számunkra terítéken a...
Egy igazán királyi őszi lakomához: Mátyás király kedvenc sültjei tálon felszolgálva
Az őszi időszak idusán mi mást is ajánlhatnánk aktualitásaink között, mint azt a hagyományos formájában is rendkívül különleges tálat, melyen minden ott van, amely Mátyás király asztalán is gyakori vendég lehetett a nagy pilisi vadászatokat követően. Gyönyörű sültek...