Minden hangulatában, mindne színében és mindne ízében itt van az ősz. Nézzük meg, konyhánk főnökének kreativitása miképpen fordul át őszibe a legszebb évszak ihletettsége nyomán. Malacragu cipóban Egy klasszikus, amit Németországban és Ausztriában is oly nagy...
Az árvíz az úr a Dunakanyarban, azonban a gátaknak, valamint rengeteg hősies kéznek köszönhetően Visegrád is biztonságban van már, így egész bátran ellátogathattok hozzánk a Renaissance Étterembe is, ahol igazán különleges őszi fogással várunk benneteket. Szilvaleves...
És íme, elérkezett az igazi ősz, a maga kabátos, néha-néha már sapkás, de mindenképpen sárga faleveles, rejtelmesen szép hangulatával. Nálunk legalábbis így fest a gyönyörű október vége. Kukkantsunk be újfent éttermünk séfjének legfrissebb ajánlatai közé!...
A legutóbbi alkalommal a Renaissance Étterem Vaddisznó Ragujáról esett szó. Most maradunk az ősznél, így mi más is kerülhetne terítékre, mint séfünk eszményi Szarvasgerince… A Szarvasgerinc étlapunk egyik legkülönlegesebb fogása, talán nem egészen szerénytelen...
Egy újabb őszi különlegességre szeretnénk felhívni a figyelmeteket ezúttal. A visegrádi Renaissance Étterem étlapjának zászlóshajói közül most a Vadisznó raguról ejtenénk néhány szót. A Pilis vadgazgad erdői évszázadok óta kínálják számunkra terítéken a...