


Fácán húsleves a hűvös május elején
Bízzunk benne, hogy hamarosan meggondolja magát az időjárás és a hideg szelek helyét a napsütötte teraszon fújdogáló könnyed szellő veszi át végre egész napra. Ám erre a mostani esetre is van megoldás: egy forró, finoman gőzölgő fácán húsleves segít elfeledtetni a...
BURGUNDI MARHA a Renaissance Étterem RENDELHETŐ kínálatában
Ha valami különleges fogásra vágysz a hétvégén, s szeretnéd a most következő, szigorú két hetet megelőzni egy lakomával, hát melegen ajánljuk hozzá séfünk Burgundi Marháját is… A Burgundi Marha egy valódi legenda, amit csak nagyon kevés helyen készítenek igazán...
Eheti újdonságunk: SZÓJÁS SÜLT KACSAMELL CSÍKOK
Február harmadik hetének újdonsága a Renaisance Étteremben ismét egy szárnyas különlegesség, talán a legnemessebbikek egyike… A szárnyas húsok ínyenc kedvelőinek hazánkban nagy valószínűséggel nem kell különösebben bemutatni a Renaissance Étterem konyhájának...