Füstölt pisztráng a Renaissance Étterem étlapján

Füstölt pisztráng a Renaissance Étterem étlapján

A füstölt pisztrángnak napjainkra igazi legendája lett Visegrádon. Ez az a halétel, mely egyszerre idézi meg a környékbeli pisztrángtenyésztés fényes múltját, s egyszerre mutatja be a kortárs törekvések eredményeit. A hal, mely végül éttermünk konyhájába kerül, valódi...
Egy nagy őszi kedvenc Étlapunkról: VADDISZNÓ RAGU

Egy nagy őszi kedvenc Étlapunkról: VADDISZNÓ RAGU

Vannak fogások, melyek népszerűségük okán egész évben jelen vannak Étlapunk kínálatában, ám az ősz az az évszak, amely felteszi ezekre a fogásokra azt a bizonyos koronát. Ilyen fogás séfünk mesteri Vaddinszó Raguja is. A ragu hazánkban viszonylag ritka, ha az...
Fácán húsleves a hűvös május elején

Fácán húsleves a hűvös május elején

Bízzunk benne, hogy hamarosan meggondolja magát az időjárás és a hideg szelek helyét a napsütötte teraszon fújdogáló könnyed szellő veszi át végre egész napra. Ám erre a mostani esetre is van megoldás: egy forró, finoman gőzölgő fácán húsleves segít elfeledtetni a...
BURGUNDI MARHA a Renaissance Étterem RENDELHETŐ kínálatában

BURGUNDI MARHA a Renaissance Étterem RENDELHETŐ kínálatában

Ha valami különleges fogásra vágysz a hétvégén, s szeretnéd a most következő, szigorú két hetet megelőzni egy lakomával, hát melegen ajánljuk hozzá séfünk Burgundi Marháját is… A Burgundi Marha egy valódi legenda, amit csak nagyon kevés helyen készítenek igazán...
Eheti újdonságunk: SZÓJÁS SÜLT KACSAMELL CSÍKOK

Eheti újdonságunk: SZÓJÁS SÜLT KACSAMELL CSÍKOK

Február harmadik hetének újdonsága a Renaisance Étteremben ismét egy szárnyas különlegesség, talán a legnemessebbikek egyike… A szárnyas húsok ínyenc kedvelőinek hazánkban nagy valószínűséggel nem kell különösebben bemutatni a Renaissance Étterem konyhájának...