Ahogyan azt már megszokhattátok, hétről hétre készülünk valami izgalmas újdonsággal. Április második hetében, a tavasz hómentes eljövetelének reményében könnyedebb ízek felé indultunk. Az első osztályú lazacfilét rostlapon sütjük, közben időről időre csepegtetünk rá...
Csütörtökön már október havába lépünk, s minden bizonnyal itt a nyakunkon az igazi ősz is. Hála az égnek ez az időszak itt a Dunakanyarban minden évben lenyűgözően szép. Fogásainkkal is szeretnénk majd alátámasztani az évszak iránti rajongásunkat, erről azonban majd...
Megérkezett a kora ősz Visegrádra is. Mivel is ünnepelhetnénk a leginkább hozzánk illő módon ezt a minden évben nemes, szeptemberi gyönyörűséget? Nézzük, mit ajánl éttermünk séfje az első őszi hónap néha álmoskás, de kontúrjaiban még meglehetősen nyári hónapjára!...
A nyár vitathatatlanul legnépszerűbb fogásai közé tartoznak a halételek. Bemutatjuk havi ajánlatunkat, az egészben sült süllőt petrezselymes újburgonyával és joghurtos-kapros salátával. A magyar konyha és egyben az egészséges életmód egyik alappillérének számítanak a...