Zöldséges csirkenyárs

Zöldséges csirkenyárs

Mert bár nem mi döntjük el, mikor jön a tavasz, azért a hangulatra lehet egy kis ráhatásunk… Ha tavasz, akkor friss zöldségek és könnyű szárnyasok. Ugyanez a gondolat, ha még nincs tavasz, ám igény, – nos -, az bőségesen volna rá. ZÖLDSÉGES CSIRKENYÁRSUNK...
Sertésszűz érmék batáta ropogóssal és füstös körtemártással

Sertésszűz érmék batáta ropogóssal és füstös körtemártással

Akinek gyerekkorából maradtak vidéki emlékei a körteérés időszakáról, szerencsés ember. Az ősznek szinte velejárója a körte, ahogyan a körtének velejárója, hogy hagyni kell egy picit áérni még, mielőtt az ember készítene belőle valami finomságot. És persze másképpen...
A Renaissance Étterem októberi ajánlatai

A Renaissance Étterem októberi ajánlatai

Október a színek és az ízek találkozásának hava, talán azóta, hogy az ember rátalált erre a gyönyörű kárpát-medencei gyönyörűségre, amit oly sokan hívhatunk hazánknak. Szeptemberi ötleteléseink eredményei pedig az alábbi fogások formájában öltenek testet Visegrádon,...