Töltsék nálunk az év egyik legszentebb ünnepének vacsoráját és kóstolják meg az ország egyik legfinomabb báránycsülkét! …amikortól már ehetünk húst A húsvét azon ünnepünk, amely legjobban kapcsolódik az étkezéshez. A hosszú böjt és önmegtartóztatás időszakát a...
A hideg. Nem annyira szeretjük (csak a havazást), mégis eljön minden évben. A Renaissance Étteremben azonban nap mint nap finom forró italokkal és kellemes lélekmelengetőkkel készülünk a nagykabátos időre. November vége felé, december elején még nem annyira örül az...
2017-ben is bővítettük az étlapot, évek óta bevett szokásunknak megfelelően. Greguss Tamás nagyszerű fotósorozata önmagáért beszél. Íme egy kis ízelítő! Korábbi cikkünkben már beszámoltunk róla, hogy a éttermünkben rendre étlapunk kisebb-nagyobb léptékű megújítására...
Éttermünk alapfilozófiája szerint arra törekszünk, hogy nálunk valóban minden vendégünk otthon érezze magát. Akár a szó legszorosabb értelmében is! A Renaissance Étteremben már a kezdetekkor is kiemelt figyelemmel igyekeztünk olyan légkört teremteni, melyben a nagyobb...
Cikksorozatunk első részében az idén 20 éves Renaissance Étterem elődjéről meséltünk Önöknek. Most visszautazunk két évtizedet, hogy felelevenítsük az új téglák elhelyezésének első pillanatait. Az egykori, szebb időket látott Vár Étterem a kilencvenes évek közepére...