A visegrádi Renaissance Étterem áprilisi ajánlataiból

A visegrádi Renaissance Étterem áprilisi ajánlataiból

Megérkeztünk a spárgaszezonba, amiképpen egyre több olyan zöldségféle is könnyedén a kezünk ügyébe kerül, amelyek a hideg évszakban nem bukkanhatnak fel frissen (gondoljunk csak a elfelefett, de napjainkban ismét egyre népszerűbb mángoldra, vagy akár csak a lecsó...
A romantikus ünnepi vacsorák Reneszánsza

A romantikus ünnepi vacsorák Reneszánsza

Három nap múlva itt a karácsony. Otthon egész biztosan megvan már minden alapanyag a nagy családi vacsorához, s talán már a szakácskönyvekben is a megfelelő oldalak között lapul a könyvjelző. Az ünnepek alatt azonban biztos, hogy lesz egy délután, egy este, amikor...
Egy újragondolt klasszikus: Sertéstarja lecsóval

Egy újragondolt klasszikus: Sertéstarja lecsóval

Ehéten még elérhető napi ajánlataink között egy igazi klaszikus magyar étel, újragondolva: sertéstarja lecsóval a Renaissance Étterem étlapján. A petrezselymes burgonyával tálalt lecsó, melynek főszereplője egy gyönyörű szelet, válogatott sertéstarja, hagyományos...
Rib-eye steak a Renaissance Étterem étlapján

Rib-eye steak a Renaissance Étterem étlapján

Időről időre felbukkanak olyna különlegességek is napi ajánlataink között, melyek alapvetően nem képezik részét a Renaissance Étterem étlapjának. Séfünk ezen fogásainak varázsa is egyben, hogy csupán rövid ideig kóstolhatjuk meg ezeket a limitált ételkölteményeket....
Céklás brownie vérnarancsos coulis-val, karamellel

Céklás brownie vérnarancsos coulis-val, karamellel

Különleges desszertjeink sorából is kiemelkedik év eleji brownie különlegességünk! Érdemes megkóstolni még ma, hiszen már csak péntekig, azaz február 10-ig szerepel étlapunkon… A Renaissance Étterem étlapján gyakran találni állandó repertoárunk mellett séfünk...