Blog

Rendelhető heti újdonságunk: LAZAC FILÉ
Ahogyan azt már megszokhattátok, hétről hétre készülünk valami izgalmas újdonsággal. Április második hetében, a tavasz hómentes eljövetelének reményében könnyedebb ízek felé indultunk. Az első osztályú lazacfilét rostlapon sütjük, közben időről időre csepegtetünk rá...

Ízelítő a Renaissance Étterem húsvéti kínálatából
Idén is készültünk a húsvétra, nem is akármilyen fogásokkal! Az igazi klasszikus, reggeli finomságok mellett séfünk külön a húsvéti hosszú hétvégére megálmodott fogássaival is várjuk RENDELÉSEITELKET! ------------ Húsvéti Reggeli Kínáló (2, illetve 4 személyes...

BURGUNDI MARHA a Renaissance Étterem RENDELHETŐ kínálatában
Ha valami különleges fogásra vágysz a hétvégén, s szeretnéd a most következő, szigorú két hetet megelőzni egy lakomával, hát melegen ajánljuk hozzá séfünk Burgundi Marháját is... A Burgundi Marha egy valódi legenda, amit csak nagyon kevés helyen készítenek igazán jól,...

Eheti újdonságunk: SZÓJÁS SÜLT KACSAMELL CSÍKOK
Február harmadik hetének újdonsága a Renaisance Étteremben ismét egy szárnyas különlegesség, talán a legnemessebbikek egyike... A szárnyas húsok ínyenc kedvelőinek hazánkban nagy valószínűséggel nem kell különösebben bemutatni a Renaissance Étterem konyhájának...

Heti újdonságunk: Rosé Libamell Filé
A Renaissance Étterem eheti legújab fogása egy a bennünket régóta ismerő kedves vendégek számára ismerős alapokon nyugvó újdonság lehet. Mert aki igazán finom rozé libát, vagy kacsát szeretne enni, a mostaninál szebb időkben bizony felkerekdeik és meg sem áll a...

Zöldséges csirkenyárs
Mert bár nem mi döntjük el, mikor jön a tavasz, azért a hangulatra lehet egy kis ráhatásunk... Ha tavasz, akkor friss zöldségek és könnyű szárnyasok. Ugyanez a gondolat, ha még nincs tavasz, ám igény, - nos -, az bőségesen volna rá. ZÖLDSÉGES CSIRKENYÁRSUNK ötlete e...

Amikor a libamáj és a prémium burger találkoznak
Hol máshol is történhetne meg mindez, mint a visegrádi Renaissance Étterem konyháján... Korábban is említettük már- akkor egy lepényekről szóló kis szösszenetben -, hogy a burgerkészítés kapcsán egészen határorozott elképzeléseink voltak már (mondjuk így) ideje korán....

Újdonságunk: Zöldfűszeres csirke lepény
Még a farsangi időszakba is csak épphogy belesétálunk, mi azonban már a tavaszváró ízek kapcsán sem tudjuk magunkat visszafogni. Bemutatjuk a Renaissance Étterem legújabb csirkés lepényét, melynek fő hangulafelelősei az isteni zöldfűszerek! Aki rendelt már tőlünk...

A szép havas Visegrádon jársz és megéheztél? Rendelj valami finomat!
Végre megjött az első hó! Aki csak teheti, kirándul egy kicsit a természetbe, ami a manapság oly jellemző, alapvető bezártság mellett magától értetődik. Haza kell ugyan érni este 8-ig, vigyáznunk kell egymásra, a vendéglátóhelyek sem tudnak látogatókat fogadni,...