Blog
Szilveszterezz idén is a visegrádi Renaissance Étteremben!
Búcsúztassuk együtt az óévet Visegrádon, egy rendhagyó és különleges szilveszteri mulatsággal a reneszánsz bűvöletében... Egy biztos: ilyen szilveszteri party nincs másik az országban, de ez nem is annyira meglepő, ha ismerjük a szervező Renaissance Étterem világát....
A visegrádi Renaissance Étterem novemberi ajánlataiból
Különleges sütőtökkrémleves, vörös tonhal és marhapofa a Renaissance novemberi ajánlatai között. Ismét izgalmas, gazdag repertoár összeállítása dicséri éttermünk konyhafönökét... Gyömbéres, kókusztejes sütőtökkrémleves Az idény legnépszerűbb levesfélesége...
Rib-eye steak whiskey mártással és chilis karalábé krémmel
Konyhánk igazi közönségkedvence lett az utóbbi időszakban a rib-eye steak. Mi is imádjuk. A marha borda részéhez tartozó, rendkívül márványos szerkezetű hús óriási különlegességnek számít még a steakek világában egyébként járatos gourmandok számára is. Ez az...
Válogatás a Renaissance Étterem őszi különlegességeiből
Az árvíz az úr a Dunakanyarban, azonban a gátaknak, valamint rengeteg hősies kéznek köszönhetően Visegrád is biztonságban van már, így egész bátran ellátogathattok hozzánk a Renaissance Étterembe is, ahol igazán különleges őszi fogással várunk benneteket. Szilvaleves...
Ősszel is vár Visegrád legendás étterme, a Renaissance…
Ősszel is nagy szeretettel várunk a visegrádi Renaissance Étteremben.
Egy kis szemezgetés séfünk augusztusi ajánlataiból…
Eljött a nyár utolsó hónapja, ami nagyszerű apropót kínál arra, hogy napi ajánlataink közé csempésszünk néhány nagyszerű idényfogást a remek levesektől az egészen a páratlan halételekig. Szederkrém leves vanília fagylalttal A nagy meleg egész biztosan visszatér,...
Természetesen a Palotajátékok ideje alatt is nyitva leszünk!
Igaz, hogy a Fő utcán egészen a templomtól induló vásári sorok majdnem elérnek az utca végéig, ám annak ellenére, hogy ez nincs teljesen így, Neked abszolút érdemes továbbsétálnod a Mátyás szoborig, majd még egy kicsit a Városkapu felé, hiszen ott a Renaissance...
Egészben sült süllő spárgával, zöldségekkel sült burgonyával
Napi ajánlatunk egyébként is igen izgalmas kínálatából kiemelkedik ez a nagyszerű halétel, amellyel célunk volt többek között az is, hogy minél több idény-alapanyag kapjon benne helyet. A sügérfélék legnagyobb magyarországi halfajának, a fogasnak az 1,5 kg alatti...
Kora nyári visegrádi fogásaink már csak Rád várnak!
Úgy gondoltuk, hogy megelőlegezük azt a nyarat, amit ez a fura időjárás most egy kicsit elvett tőlünk az utóbbi napokban. Így aztán van itt minden, ami csak eszünkbe juthat a nyárról, ha éhesek vagyunk: süllő, rosé kacsamell, eperleves, hmmm... Spárgakrémleves...