Blog

Muflon ragu leves a Renaissance Étterem étlapján

Muflon ragu leves a Renaissance Étterem étlapján

Mondhatnánk, hogy Mátyás lakomás asztalánál is ezt szürcsölhette az udvarnép kiválasztott elitje a király nagy vadászatai után,  de aligha... A muflon ugyanis csupán az utóbbi bő másfél évszázada van jelen a Pilis erdeiben, köszönhetően annak a bizonyos Forgách...

bővebben
A visegrádi Renaissance Étterem áprilisi ajánlataiból

A visegrádi Renaissance Étterem áprilisi ajánlataiból

A küszöbön lévő nyár a hidegbe fordulgató tavasz ellenére is itt van, ez a hideg pedig napokon belül már a múlté lesz. Jelenlegi előnye azonban, hogy kellemes séta- és kirándulóidő, így aztán kiváló apropó egy visegrádi délutánhoz. A Renaissance Étterem pedig nyitva...

bővebben
Apródok műhelye

Apródok műhelye

Nyugalom apának és anyának, élmény és izgalmas időtöltés a kicsiknek... Hát kell ennél több? Minden vasárnap 13:00 és 15:00 között a Renaissance Étterem egyik legszebb termében várjuk a legkisebbeket egy nagyszerű, középkori hangulatban zajló kézműves foglalkozásra....

bővebben
„Döbbenetes, ez tényleg időutazás”

„Döbbenetes, ez tényleg időutazás”

Épp tegnap csíptük el ezt a mondtatot egy hozzánk betérő család asztalának irányából. Mi sem mondhattuk volna frappánsabban... És valóban ez a célunk a Renaissance Étteremben. Hogy vendégeink az 1400-as években, Corvin Mátyás udvarában érezzék magukat, s hogy egy...

bővebben
Omlósra sült tarja erdei gombás nudlival

Omlósra sült tarja erdei gombás nudlival

Még benne vagyunk a télben. Ez igaz. De a szívünk már a tavasz felé húz. Az erdőben szeretnénk lenni, egy szál vékony pulóverben, hallgatni a madarak énekét, élvezni a már langyosodó szellő simogatását és arra gondolni, hogy mennyire szép is az élet. Valami ilyesmit...

bővebben
Konyhafőnökünk év eleji ajánlatai közül válogattunk

Konyhafőnökünk év eleji ajánlatai közül válogattunk

Igazi visegrádi különlegességekkel fűtöttük be 2025-öt. Kóstolhattok lazacot, tépett kacsahúsos levest, de erdei gombás, isteni tarját is... Édesburgonya-krémleves tépett kacsahússal Januárban odahaza is gyakori vendég a batátaleves, azonban étteremben ritkán gondol...

bővebben