Blog

Rózsaszínre sütött libamell a Renaissance Étterem étlapján

Liba napok a visegrádi Renaissance Étteremben!

Ha november, akkor Márton nap! Ha pedig Márton nap, akkor Liba napok a Renaissance-ban. Ezt a réges-régi szokást idén is különleges fogásokkal szeretnénk megőrizni, s nem csupán Márton napján, de egészen december 1-ig megtaláljátok az alábbi fogások mindegyikét...

bővebben
Éttermünk októberi különlegességeiből válogattunk

Éttermünk októberi különlegességeiből válogattunk

Tovább exponáljuk az előző hónap őszi hangulatát, s nem csupán muflonból készítünk kiváló levest, de a marhapofát is őszies ízekkel varázsoljuk az asztalra, és perszre a halakról sem feledkezünk meg... Zöldséges muflon leves A muflon bár eredetileg nem őshonos...

bővebben
Konyhafőnökünk szeptemberi ajánlataiból

Konyhafőnökünk szeptemberi ajánlataiból

Nem kellett soká várjunk rá, máris itt van az ősz Visegrádon, s mintha tényleg naptár szerint érkezett volna. A vénasszonyok nyara, vagy ahogyan manapság szokás emlegetni, az indián nyár rendkívül kegyes hozzánk. Olyannyira, hogy bár az ősz első, szépeséges jelei már...

bővebben
Egy újragondolt klasszikus: Sertéstarja lecsóval

Egy újragondolt klasszikus: Sertéstarja lecsóval

Ehéten még elérhető napi ajánlataink között egy igazi klaszikus magyar étel, újragondolva: sertéstarja lecsóval a Renaissance Étterem étlapján. A petrezselymes burgonyával tálalt lecsó, melynek főszereplője egy gyönyörű szelet, válogatott sertéstarja, hagyományos...

bővebben
Rib-eye steak a Renaissance Étterem étlapján

Rib-eye steak a Renaissance Étterem étlapján

Időről időre felbukkanak olyna különlegességek is napi ajánlataink között, melyek alapvetően nem képezik részét a Renaissance Étterem étlapjának. Séfünk ezen fogásainak varázsa is egyben, hogy csupán rövid ideig kóstolhatjuk meg ezeket a limitált ételkölteményeket....

bővebben