Blog

Rib-eye steak whiskey mártással és chilis karalábé krémmel
Konyhánk igazi közönségkedvence lett az utóbbi időszakban a rib-eye steak. Mi is imádjuk. A marha borda részéhez tartozó, rendkívül márványos szerkezetű hús óriási különlegességnek számít még a steakek világában egyébként járatos gourmandok számára is. Ez az...

Válogatás a Renaissance Étterem őszi különlegességeiből
Az árvíz az úr a Dunakanyarban, azonban a gátaknak, valamint rengeteg hősies kéznek köszönhetően Visegrád is biztonságban van már, így egész bátran ellátogathattok hozzánk a Renaissance Étterembe is, ahol igazán különleges őszi fogással várunk benneteket. Szilvaleves...

Ősszel is vár Visegrád legendás étterme, a Renaissance…
Ősszel is nagy szeretettel várunk a visegrádi Renaissance Étteremben.

Egy kis szemezgetés séfünk augusztusi ajánlataiból…
Eljött a nyár utolsó hónapja, ami nagyszerű apropót kínál arra, hogy napi ajánlataink közé csempésszünk néhány nagyszerű idényfogást a remek levesektől az egészen a páratlan halételekig. Szederkrém leves vanília fagylalttal A nagy meleg egész biztosan visszatér,...

Természetesen a Palotajátékok ideje alatt is nyitva leszünk!
Igaz, hogy a Fő utcán egészen a templomtól induló vásári sorok majdnem elérnek az utca végéig, ám annak ellenére, hogy ez nincs teljesen így, Neked abszolút érdemes továbbsétálnod a Mátyás szoborig, majd még egy kicsit a Városkapu felé, hiszen ott a Renaissance...

Egészben sült süllő spárgával, zöldségekkel sült burgonyával
Napi ajánlatunk egyébként is igen izgalmas kínálatából kiemelkedik ez a nagyszerű halétel, amellyel célunk volt többek között az is, hogy minél több idény-alapanyag kapjon benne helyet. A sügérfélék legnagyobb magyarországi halfajának, a fogasnak az 1,5 kg alatti...

Kora nyári visegrádi fogásaink már csak Rád várnak!
Úgy gondoltuk, hogy megelőlegezük azt a nyarat, amit ez a fura időjárás most egy kicsit elvett tőlünk az utóbbi napokban. Így aztán van itt minden, ami csak eszünkbe juthat a nyárról, ha éhesek vagyunk: süllő, rosé kacsamell, eperleves, hmmm... Spárgakrémleves...

Lazac filé spárgával, hollandi mártással
Ez az időszak a spárga időszaka. Ennek megfelelően annyiféleképpen igyekszünk elkészíteni ezt a csodálatos zöldséget, amennyiféleképpen csak lehetőségünk van rá. És itt jön képbe az a bizonyos kimeríthetetlen tárház... Fogásunk fő eleme a szépséges lazac filé,...

A visegrádi Renaissance Étterem áprilisi ajánlataiból
Megérkeztünk a spárgaszezonba, amiképpen egyre több olyan zöldségféle is könnyedén a kezünk ügyébe kerül, amelyek a hideg évszakban nem bukkanhatnak fel frissen (gondoljunk csak a elfelefett, de napjainkban ismét egyre népszerűbb mángoldra, vagy akár csak a lecsó...