Blog

A visegrádi Renaissance Étterem áprilisi ajánlataiból

A visegrádi Renaissance Étterem áprilisi ajánlataiból

Megérkeztünk a spárgaszezonba, amiképpen egyre több olyan zöldségféle is könnyedén a kezünk ügyébe kerül, amelyek a hideg évszakban nem bukkanhatnak fel frissen (gondoljunk csak a elfelefett, de napjainkban ismét egyre népszerűbb mángoldra, vagy akár csak a lecsó...

bővebben
Lovagi torna és középkori lakoma Visegrádon

Lovagi torna és középkori lakoma Visegrádon

A lovagi torna különlegességét a Szent György Lovagrend hagyományőrző katonai tagozatának csapata garantálja, míg a középkori királyi lakoma házigazdája a Renaissance Étterem... A Szent György Lovargend lovagjai több mint 30 éve "laknak" odafent a Salamon-toronyban, s...

bővebben
A visegrádi Renaissance Étterem márciusi ajánlataiból

A visegrádi Renaissance Étterem márciusi ajánlataiból

Magyaros csirkenyárs salátával, sült burgonyagerezdekkel A tépett salátával, uborkás joghurttal és sült burgonyával tálalt, magyaros fűszerezésű csirkenyárs a betyárok világát idézi elénk, hiszen a nyársételekről jól tudjuk: alapvetően szúrófegyverekre tűzött, s...

bővebben
Lovagi torna bemutatók Visegrádon

Lovagi torna bemutatók Visegrádon

Visegrád és a Szent György Lovagrend kapcsolata korábbra tekint vissza, mint gondolnád. Kivéve, ha a 700 év lett volna tipped, mert akkor nem... ...egészen pontosan 698 évvel ezelőtt alapította I.Károly király, vagy gyakrabban emlegetett nevén Károly Róbert a Szent...

bővebben
Kóstoltad már legendás rib eye steakünket?

Kóstoltad már legendás rib eye steakünket?

Igyekszünk időről időre étapunk kínálatát rib-eye steakkel is gazdagítani, hiszen amellett, hogy ez a maraha egyik legnemesebb része, egészen szerénytelenül bevalljuk, hogy nem csupán nagy élvezettel, de tökéletesen készítjük... Serpenyős fűszeres burgonyával és...

bővebben